Franchise

Franchise Procedure

Franchising (of samenwerking als dealer) betekent een langdurige en voortdurende werkrelatie waarbij de eigenaar van een systeem of merk voor een bepaald duur, binnen bepaalde voorwaarden en grenzen de mogelijkheid biedt om de handelsnaam te exploiteren waarbij een constante discipline en ondersteuning wordt aangeboden betreffende besturen van de zaak en de organisatie daarvan. 

 

In de sector waarin wij zaken doen zijn de belangrijkste punten smaak en presentatie. Het is onze voorwaarde dat deze twee punten op kwaliteitsstandaarden zijn waar onze naam op het bord staat. Het voorrecht om als Franchise van Simitçi Dünyası aan het werk te gaan zult u op alle punten voelen vanaf uw aanmelding totdat uw klanten uw winkel gaan verlaten. Wij gaan u en uw team trainen en ontwikkelen zodat u en onze naam op de juiste service kwaliteit blijft. 

 

De opleidingsniveau van het personeel binnen ons Franchise netwerk is een van de onderwerpen waarover wij ook zeer zorgvuldig zijn. Tijdens training panelen die wij organiseren bij Academie van Simitçi Dünyası geven wij gecertificeerde trainingen aan het personeel en bestuurders. Hiernaast worden er programma's georganiseerd waarbij het personeel van nieuwe vestigingen vooral bij drukke vestigingen een stage kan lopen.    


Door uw plaats in onze familie te nemen, zult u een gezant zijn van een franchise ketting met de hoge winstmarge. U zult over alle onderwerpen inclusief commerciële en financiële kwesties adviezen van ons krijgen. Wij zullen uw voorraad besturing onafgebroken vers houden met een logistieke ondersteuning en dankzij de systemen binnen ons Fabriek zorgen wij voor standaard smaak continuïteit. Het sterke team van Simitçi Dünyası zal bij ieder stap van franchise procedure naast u staan. Simitçi Dünyası zal u een sleutelklaar vestiging aanbieden waarbij alle werkzaamheden van project tot architectuur, van bouw tot leveranciers zijn voorzien.

 

 

U zult met de tevreden opmerkingen van uw klanten al genieten van het werk met een merk met een vaste identiteit en bekendheid op het gebied van marketing, zakelijke communicatie en reclame. Onze winkelconcepten en aanbiedingen zijn altijd gericht op het aandacht van onze klanten en hebben grote invloed welke tevens ook goed worden gewaardeerd. Wij nodigen u ook uit om deel te nemen aan ons Franchise netwerk waarbij u kunt profiteren van de mogelijkheden van Simitçi Dünyası, waarmee u een winstgevend en smakelijk samenwerking kunt aangaan.  


Door een deel van de familie van Simitçi Dünyası te worden, zult u niet alleen baas van uw werk worden maar daarnaast zult u ook de taak op zich nemen om de vertegenwoordiger te worden van lekkernijen met kwaliteit en prestige. Het glimlach van de klanten die met bijzondere smaken en uw bijdrage hieraan zullen ontstaan, zal een motivatie voor u worden. Het grootste doel van ons franchise systeem is samen naar het succes toe te lopen door het rechtmatige trots van verspreiden van geluk te delen. De voordelen welke door deze winstgevende samenwerking aan u zullen worden aangeboden zijn onder andere;

  • Profiteren van merkbekendheid
  • Product- en servicekwaliteit hebben op internationaal niveau
  • Binnen een systeem van het bestuur komen waar succes is bewezen en waarbij beleggingsrisico wordt verminderd
  • Een brede assortiment welke wordt uitgebreid met Onderzoek en Ontwikkeling werkzaamheden

Regelmatig georganiseerde personeel trainingen

Test

Form Gönderimi

Tamam