Zakelijk

Zakelijk

Wij komen van de plaats waar simit makers en simit liefhebbers vandaan komen...


Wij zijn begonnen te werken met de aandacht en nauwkeurigheid van mensen die als consument de versheid van simit al voelen op het moment van de aanraking, met de wijsheid van simit verkopers die weten waar zij hun verkoopstand moeten plaatsen, in een periode waar een moderne, hygiënische en netjes omgeving de voorkeur verdient voor de verkoop van traditionele voedingsmiddelen. 


Wij hebben in 2012 “Simitçi Dünyası” opgericht door onze diepe kennis over traditionele cultuur samen te voegen met onze innovatie vermogen.  Wij hebben de eerste delen van Simitçi Dünyası winkelketen op plaatsen gevestigd door Oven en Keuken cafés op de plaatsen te vestigen op de dagelijkse route van simit liefhebbers en op plaatsen die makkelijk te bereiken zijn nabij mobiele werkomgevingen.


De oven en keuken cafés van Simitçi Dünyası welke op een snelle wijze maar niet gehaast geopend zijn, zijn binnen een korte termijn de plaatsen geworden waar kwaliteit en traditionele smaken te vinden zijn en waar oprecht gesprekken worden gevoerd. Wij gaan stap voor stap op een snellere wijze en met meer zelfvertrouwen stappen verder met het bouwen van een grote structuur met de kracht die wij krijgen van succesvolle resultaten.  

 

Ons doel is van ene kant in geheel Turkije vestigingen te openen welke favoriete ontmoetingsplaatsen zullen worden en van andere kant een Turkse merk te worden in Azië, Europa en Mena landen. 

Test

Form Gönderimi

Tamam