Wij hebben een Milieuvriendelijk Wereld Opgericht

Wij zijn als Simitçi Dünyası zeer gevoelig over bescherming [...]

Wij zijn als Simitçi Dünyası zeer gevoelig over bescherming van natuurlijke bronnen bij onze vestigingen en productie plaatsen. Wij werken continu en volgen de vernieuwingen om de schade dat wordt toegebracht aan het milieu bij productie plaatsen te kunnen verminderen. Voor een groenere milieu benodigde technologie gebruiken wij bij onze productie plaatsen. 


Wij bieden bijzonder aandacht aan de scheiding en classificatie van afvallen die uit onze fabriek komt zodat deze geen schade toebrengen aan het milieu. Wij nemen altijd maatregelen voor alle factoren die schade aan het milieu kunnen brengen binnen onze verantwoordelijkheden over het milieu.  Het is ook een belangrijke deel van ons milieubeheersysteem dat geen afval afkomstig van onze productieplaatsen schade toebrengen aan levende wezens in het kader van het oprichten van ons milieuvriendelijke wereld. 


Natuurbewustzijn van ons bedrijf is nu vastgesteld met een ISO 14001 Milieu Bewijs die wij gekregen hebben in het kader van milieubeheer. Binnen het kader van dit document welke wordt gegeven aan de bedrijven die de milieuvervuiling verminderen, voorkomen of onder controle houden, organiseren wij interne trainingen en doen wij alles wat wij kunnen om onze werknemers hierover bewust te maken.

    Test

    Form Gönderimi

    Tamam