Wij kijken met hoop naar de toekomst voor de bloeiende kinderen van Çankaya

Dat we voor het eerst met onderwijs kennismaken is voor [...]

VOOR BLOEIENDE KINDEREN VAN ÇANKAYA;
Laat u ook ervoor zorgen dat een student aan de universiteit kan studeren!


Sommigen van ons maakt kennis met onderwijs bij kleuterschool en sommigen pas bij basisonderwijs. Onderwijs had een kleding:  blauwe schort en witte band voor kraag. Er was een zwart bord… De eerste stap voor onderwijs is voor ons allemaal gezet met de teksten “Ali kijk naar het paard”. Daarna komt middelbaar onderwijs, lyceum waarmee de tijd snel is verlopen waarna universiteit aan de beurt is. Precies op dat punt is het onderwijs altijd een deel van ons leven geworden terwijl wij ons bleven ontwikkelen. voor sommigen van ons was universiteit een droom. Soms hebben wij een steun nodig om onze dromen te kunnen waarmaken.  


Onderwijs is een recht en maakt een leven van mens oneindig. Het geeft vorige levens, dus ervaringen aan ons en voegt ons ook in het ervaringen bundel. Als leven toch ervaren betekent, biedt het onderwijs hier de mogelijkheid voor door de ervaring door te geven. Het belang van onderwijs kunnen we zien aan het begin van menselijkheid en aan het eind hiervan. Wij, als Simitçi Dünyası gaan naast dat wij “Een Wereld Vol Smaken” delen ook indruk maken op het belang van onderwijs waarbij wij in samenwerking met Gemeente Çankaya een steun bieden aan het project van “Bloeiende Kinderen van Çankaya” waar de mogelijkheid wordt aangeboden dat kinderen gelijke kansen zullen krijgen waarbij ook plaatselijke bevolking wordt betrokken.    


Ons doel is om aan de studenten die naar universiteit gaan wie moeite hebben door financiële omstandigheden van hun ouders gelijke kansen te geven op het gebied van onderwijs en de mogelijkheid te bieden dat de jongeren die onze toekomst gaan vormen een baan krijgen, als individuen met open visie hun onderwijs kunnen afronden.

 

Het is ons hoofddoel om ervoor te zorgen dat jongeren vrij, zelfstandig en eigentijds individuen hun onderwijs kunnen afronden. U kunt ook bijdrage leveren aan het project dat door Gemeente Çankaya is opgezet, hoop van een student van universiteit vergroten en ervoor zorgen dat zij met hoop naar de toekomst kunnen kijken. 

 


‘’Jongeren met een hoop kunnen wel de toekomst veranderen.’’

    Test

    Form Gönderimi

    Tamam