Wij Overwinnen samen van Obstakels met Een Wereld vol Smaken

Als de Familie van Simitçi Dünyası staan wij naast gehandicapte individuen [...]

Als de Familie van Simitçi Dünyası staan wij naast gehandicapte individuen en hun familie. Dit jaar op 23 mei is de 4e van “Drie Druppels Blijdschap Picknick” georganiseerd, gelukkig waren wij ook deel daarvan.   

 

Vahide Çakır was bekend met het radioprogramma 3 Damla Mutluluk (Drie druppels blijdschap) op de kanaal TRT Avrasya waar zij een dag heeft georganiseerd waar gehandicapte individuen en hun familie voor een dat ver van het stress van dagelijkse leven konden genieten van hun dag. Wij waren trots op om met onze producten deel te nemen aan deze organisatie waar handicap en problemen van gehandicapte individuen zijn besproken en als een maatschappelijk verantwoordelijkheid in agenda werd gezet. 


Tijdens de picknick die georganiseerd is bij de plaats Harikalar Diyarı op 23 meis 2015 tussen 13:00-17:00 uur hebben Umut Çakır, voorzitter van Vereniging van Wereld Ouderschap en deskundigen een toespraak gehouden waarmee het bewustzijn over maatschappelijk verantwoordelijk werk werd toegelicht. 

 

Er zijn clown en animatie shows georganiseerd vooral om ervoor te zorgen dat gehandicapte kinderen niet buiten worden gesloten en dat zij hun communicatie met gezonde kinderen kunnen ontwikkelen. De dansshows en concerten van geliefde muzikanten hebben de gezelligheid vermeerderd; Simitçi Dünyası heeft met zijn simit, pogača soorten en broodjes smaak toegevoegd aan deze dag. Met de pets en ballons die uitgedeeld zijn aan de gasten, is de dag van iedereen van 7 tot 70 jaar leuker geworden.   

Het was een echte feest waar onvergetelijke momenten en smaken aanwezig waren die men nooit zal vergeten.


Bij deze picknick waar een brug is gevormd tussen gehandicapte individuen en behulpzaam mensen, hebben wij het bewustzijn over verschillen ontwikkeld en wij hebben samen veel plezier gehad. Ik hoop dat deze organisatie waarvan de 4e is georganiseerd een traditionele organisatie gaat worden en wij bieden ons steun hieraan. Als Simitçi Dünyası zijn wij altijd gelukkig om met maatschappelijk verantwoord projecten een band te kunnen leggen tussen behulpzaam mensen en mensen die een hulp nodig hebben. 

 

    Test

    Form Gönderimi

    Tamam