Wij willen ook een bijdrage leveren bij het onderwijs

Als eerste willen wij u informeren over dat er door slechte [...]

Als eerste willen wij u informeren over dat er door slechte financiële omstandigheden en tevens door gebrek aan materialen en middelen helaas veel studenten aanwezig zijn in Turkije die niet van het onderwijs kunnen genieten of die niet naar een gekwalificeerde school kunnen gaan.

Ons land staat in een situatie waarbij er kansen en moeilijkheden aanwezig zijn waarbij alle kinderen van ieder geslacht en afkomst naar school kunnen gaan en om het niveau van gegeven onderwijs te kunnen verhogen. Hiernaast vooral voor meisjes zijn er ernstige problemen aanwezig doordat de kinderen hun school verlaten of niet regelmatig een studie kunnen volgen door armoede, dat kinderen moeten werken, dat de verwachtingen laag zijn en dat er moeite is om zich aan te passen.

Wij gingen ook als Simitçi Dünyası nadenken over hoe wij bijdrage kunnen leveren aan basisonderwijs zodat de kinderen %100 worden betrokken en waarbij wij hier de aandacht wilden trekken en de noodzaak hiervan wilden benadrukken, dus wij hebben besloten om steun te bieden aan het project ‘’Ook een Bijdrage aan het Onderwijs’’.

Het project ‘’Ook een Bijdrage aan het Onderwijs’’ is een project dat gestart is door reclamebedrijf waarmee wij ook werken en dit jaar is de tweede van het project georganiseerd met het steun van ons. Wij hebben een grote steun geboden aan de behoeften betreffende sport middelen van de school Sığırcık Middelbare School in het dorp Sığırcık van stadsdeel Bozova van stad Şanlıurfa, waarbij er een behoefte lijst is opgemaakt tussen de scholen die een steun nodig hebben, zo wilden wij ook een bijdrage leveren.

Vergeet niet dat ieder kind recht heeft op een onderwijs naast een leven met gezonde en geschikte omstandigheden! Wij wensen dat dit soort activiteiten en campagnes wel meer worden georganiseerd, vaarwel.

    Test

    Form Gönderimi

    Tamam